2018. május 31., csütörtök

Még mindig csak várok... és várok...

Ünneprontó sem akarok lenni, rossz hírt sem akarok közölni, mégis azt kell mondjam, hogy még mindig nem érkezett meg a nyomdából a könyv. Még értesítést sem kaptam, hogy a következő napon szállítják házhoz. Szóval, még mindig marad csak a várakozás. Én ezt már nem bííírom.... 
Na jó, kibírom igazából, de azért már tűkön ülök... fáj is kicsikét :D

De okosak vagyunk és tudjuk, hogy semmi sincs véletlenül.
Akadt ugyan némi probléma a formázással és tördeléssel, de ez még nem lehet akadálya annak, hogy végre kézbe foghassam szeretett könyvemet.

Azért a várakozásban is vannak szépségek. Ilyenek például a változások, amik bennem vannak. Nehéz lenne megfogalmaznom, ezért meg sem próbálkozom vele. Nem is igazán tudnám szavakba önteni azt, ami bennem zajlik. A lényeg ebből mindössze az, hogy örülök ennek a fajta változásnak is, mert valami jót hozott számomra. A bensőmben hozott jót, kívülről látszólag nem sok minden történt velem. Ezt a jót úgy tudnám esetleg elmagyarázni, hogy egy szabadabb nézőpont történt bennem, egy szabadabb, lazább felfogás valamivel kapcsolatban. Olyan, mintha elengedtem volna egyfajta ragaszkodást, akarást.

Aztán régi ismerősök is bukkannak fel. Nem is egy. Nagyon régiek és nem olyan régiek is. Mind csupa meglepetés.

Ráadásul a júliusban tartandó rendezvényen kellene egy rövid előadást tartanom. Soha életemben nem tartottam még semmilyen előadást sem. Még csak pár embernek sem, nemhogy egy ilyen rendezvény közönségének! Egyelőre még nem izgulok, tudom, hogy ez majd csak ott fog kijönni rajtam. Azonban azzal gondban vagyok, hogy mit is mondjak. Persze, az önszeretetről kellene beszélnem, de hogy hol kezdjem, miről beszéljek konkrétan, azt még nem tudom. Nem olyan egyszerű ez így első nekifutásra. Bár egy kedves ismerősöm azt mondta, hogy menni fog. Egy másik kedves ismerősöm pedig segít felkészülni az előadásra. Hát ő már elég rutinos ebben.
Egy kicsit azért tartok ettől az egésztől. De ugye, mindent el kell kezdeni valahol. :) Ha más nem, hát egy nagyon mély vízben. ;) Ez pedig eléggé az lesz, hiszen egy szépségversenyről van szó. El lehet képzelni, hogy ott milyen a közönség, kik lesznek jelen - gondolok itt a médiára is. Azt hiszem, kezdek parázni...

Nagyon szívesen fogadom a bátorító szavakat, bőven rám férne. :)

Nincsenek megjegyzések: